Skip to content
Hasse Carlsson ubåtshasse dykning i lysekil 1962

Bildföredrag dykning, Antares och Amasis

Kom och hör Hasse berätta om hur de upptäckte Antares, tidiga dyk på Amasis och hur han tog sitt cert i Lysekil 1959 … och hur Lysekil utvecklades som dykmecka på 60-talet. Han var där! Anekdoter, berättelser, fakta och bilder – han hade kameran med sig under ytan redan då. Han och de andra i Tångjohans vänner levde dykning i 60-talets Lysekil. Kom och hör, och du som dyker, jämför med din egen dykning idag 🙂

UPPDATERING: Nya coronaregler så vi skärper till ytterligare – vi delar föredraget på 2 tider och tar in färre per gång så vi kan hålla extra stort avstånd mellan varandra. Lokalen har högt i tak, vi sitter på större avstånd än som är godkänt mellanrum på restaurang och alla får handsprit i entrén. Vi har en vuxen publik som förstår att hålla avstånd och visa hänsyn till varandra. Vi kommer därför att genomföra föredraget med ökade säkerhetsrutiner. Alla gäster tar ansvar och stannar hemma om man är minsta hängig. Tack!

Hasse Carlsson, ubåtshasse kallad, är en uppskattad föredragshållare, så detta vill du inte missa.
Detta föredrag går utmärkt att kombinera med Divers Night samma kväll!

Entré: 100 kr/person vuxen, barn till 12 år gratis.

Vi tar in 15-25 personer åt gången i en lokal som rymmer 60 och sitter med avstånd. Föredraget är dels kl 12-14 och dels kl 15-17. Båda inkl. fikapaus och frågestund. Vi ser till att dykarna som ska dyka på förmiddag och kväll kan gå på föredraget kl. 15. Försäljning av fika och korv finns.

ENDAST FÖRANMÄLAN pga Covid-19 – HÄR BOKAR DU DIN BILJETT

Först till kvarn!

Frågor? Maila till info@dykmuseum.se

Övernatta? Om du anger Salta guiden när du bokar hos Strandflickorna får du 10 % rabatt på din bokning. Först till kvarn! Vi rekommenderar också Hotell Lysekils dykrum.

Minsta lilla förkyld eller hängig inför dagen? Då ber vi dig att avboka för att visa hänsyn till andra.

Arrangeras i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan Väst

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top