Skip to content
Classic dykträff Lysekil. Foto Tomas Jangvik

Classic dykträff 2021

Välkommen till Classic Dykträff Lysekil lördagen den 11 september 2021.

På Classic Dykträff träffas dykentusiaster från när och fjärran och dyker med dykutrustning från förr i tiden!

Evenemanget startade i Jönköping 2013, och nu tar vi traditionen vidare till Lysekil. Vi samlas och dyker vid vackra Släggö, centralt i Lysekil, som är en av Sveriges populäraste dykplatser.

Alla är välkomna att komma och titta på, även de som inte dyker! I samband med arrangemanget ordnas också utomhusdykloppis, visning av Lysekils Dykmuseum samt kräftkalas med pinfärska havskräftor på lördagskvällen.

Program
11.00-15.00 Vintagedykning & dykloppis vid Släggö
16.00-18.00 Dykmuseet håller öppet. Guidad visning av utställningen kl. 17.00.
18.00-00.00 Kräftkalas i Dykmuseets lokaler

Att sälja på dykloppisen kostar ingenting.

Anmäl dig på denna länk så vi vet att du kommer: http://dykmuseum.se/anmalan-classic-dyktraff/. Du väljer själv hur många delar av programmet du deltar i. För kräftkalaset: Betala sedan in pengar för att säkra din plats.    (jo, drop-in för dagtidsprogrammet funkar också, men tipsa oss gärna om att du kommer så underlättas planeringen. 🙂

Kräftkalaset
Deltagande i lördagskvällens kräftkalas kostar 380 kronor och innefattar färska burfångade havskräftor, aioli, smör, ost, bröd och lättöl/läsk/vatten, kaka och kaffe samt fri entré till Lysekils Dykmuseum. Vi ordnar maten och snapsglasen, du tar med vad du önskar dricka utöver det ovanstående. Observera att antalet platser på kräftkalaset är begränsat och att först till kvarn gäller! Sista anmälningsdatum för kräftkalaset är den 3 september. Vid frågor kontakta info@dykmuseum.se. För övriga kostar det 60 kr att besöka museet, medlemmar i Föreningen Lysekils Dykmuseum går in gratis.

Boende kan arrangeras genom vår samarbetspartner Hotell Lysekil som lämnar en mycket generös rabatt till deltagare i Classic Dykträff. Ordinarie hotellrum kostar denna helg endast 500 kr (ordinarie pris 1590 kr). För att komma i åtnjutande av detta förmånliga erbjudande, ange att du är besökare på Classic Dykträff Lysekil vid bokning!

Fylla luft m.m.: Dykcentret Dive Team ligger alldeles i närheten av dykplatsen och håller butiken öppen kl. 10.00–18.00 på lördagen för den som behöver fylla luft eller komplettera med något.

Varmt välkomna på en rolig dag i dykningens tecken!

Föreningen Lysekils Dykmuseum

PS 1: All dykning sker på egen risk och Föreningen Lysekils Dykmuseum tar inget ansvar för dykorganisation/dyksäkerhet på platsen. Oxybox, första hjälpen och hjärtstartare finns på plats i Räddningshuset, vid eventuellt tillbud hämtas nyckel på Dive Team.

PS 2: Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer för Covid-19 och förbehåller oss rätten att ändra i programmet med kort varsel om rekommendationerna ändras. Vi ber alla deltagare att visa hänsyn och använda sig av sitt sunda förnuft för att evenemanget ska bli så säkert som möjligt. Skulle arrangemanget mot förmodan behöva ställas in före 6/9 på grund av restriktionerna återbetalas inbetalda pengar.

 

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top