Skip to content
Expedition Röda havet

Filmvisning & dykhistoriska saker

Vi visar filmklassikern Expedition Röda Havet, på allmän begäran, den 28 april i Lysekil. Kom och träffa oss och flera utställare från dykbranschen. Du kan spana in de dykhistoriska saker vi tagit fram ur gömmorna och njuta av Dive Teams sköna lokaler. Alla välkomna, både ”vanligt folk” och medlemmar. Går alldeles utmärkt att kombinera med en dykdag i Lysekil, eller två!

Expedition Röda havet

Vi passar på att berätta om museiplanerna och de aktiviteter vi arrangerar i år – och hör vad era önskemål är. Utställarna finns på plats större delen av dagen så ni har gott om tid att klämma på dykprylar och fråga tillverkarna om dem. Sen drar vi igång filmen och njuter av pionjärdykning i Röda Havet.

Tid: Lördag 28 april, kl. 16-20.
Plats: I Dive Teams lokaler, Badhusgatan 16 i Lysekil (i Oscars-huset)

Klicka gärna i att du kommer / är intresserad på vårt facebook-evenemang eller mejla oss på info@dykmuseum.se om du inte har facebook, så kan vi lättare planera fika och antal sittplatser.

Håll utkik här för närmare detaljer. Vi återkommer med utställare m.m. Vi visar filmen till självkostnadspris så det blir en liten slant per person. Medlemmar i Föreningen Lysekils dykmuseum går in lite billigare, så bli gärna medlem 2018 för en hundring 🙂

Välkomna!

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top